Skaffa en badrumsfläkt

Badrumsfläkt kan vara bra att ha i just ditt badrum. I våtutrymmen så kan det nämligen bli fuktigt. Då är det bra att ha en badrumsfläkt som ser till att det våta och blöta blir snabbt torrt. Det förhindrar fuktskador och mögel. Med en fläkt för badrummet, så kan du ställa in hastighet och åt vilket håll luften ska gå. Väljer du en Fresh Intellivent så får du en badrumsfläkt, som har en självstyrande fuktstyrning. 

Hos Leif Arvidsson AB hittar du flera badrumsfläktar av detta märke. De är enkla att installera och kan användas för konstant frånluft. Du kan även koppla samman den med belysningen så att den kör igång då du tänder lampan.

Våtrumsfläktar och andra bra produkter

Hos Leif Arvidsson AB finns det inte bara badrumsfläktar, utan du hittar även andra bra produkter för ditt badrum, eller andra utrymmen. Du har flera olika sorters ventiler till exempel men även galler och kallrasskydd. Om du ska bygga och göra om hemma, så är det hos detta företag du hittar en mängd saker du kan komma att behöva. Hos dem finns det olika verktyg, till en mängd olika saker och projekt. De har även tätningslister, fogband, beslag, klämskydd och fogmassor. Du hittar även luftrenare, handskar, andningsskydd, ögonskydd, hörselskydd samt stegar. 

Du kan kika på detta företags hemsida för att se deras sortiment. Där finns det även en digital katalog att bläddra i om du vill se mer. Du kan också kontakta Leif Arvidsson AB om du söker efter något särskilt.